Vara lui 2013 ne-a prilejuit un sejur in Albena. Nu ar fi foarte multe de spus despre statiune, care in comparatie cu celelalte statiuni de pe litoralul vecinilor a ramas cu aceleasi hoteluri comuniste ce i-au adus faima fulminanta pe care incearca sa o pastreze si in ziua de azi.

Albena - train

Albena este in continuare preferata de familiile cu copii deoarece oaza de verdeata din jurul ei – Rezervatia Baltata, ii confera o atmosfera generala de liniste si recreere. In raport cu tara noastra, Albena se afla la 95 km departare de granita Romaniei. Este prima statiune de la nord catre sud cu cele mai multe hoteluri, numarand peste 40 de unitati hoteliere.

Albena - by foot

Statiunea nu arata grozav si ne duce inapoi cu vreo 30 de ani amintindu-ne de litoralul romanesc. In schimb, hotelul la care am fost cazati a fost bun, cu meniu bogat si diversificat, plaja lata si fina si situat exact pe plaja.

Albena - beach Albena - sunset

Bineinteles ca acestea au fost suficiente ingrediente pentru copii sa se bucure la maxim si sa se distreze ca in orice vacanta bine meritata.

Albena - fun

Nu stiu daca as recomanda Albena (pagina oficiala), ca statiune , pentru ca  noua nu ne-a placut in mod deosebit mai ales cand sunt atatea optiuni mai interesante pe litoralul bulgar al Marii Negre.