Aflati intr-un mic sejur in zona, am decis sa vizitam Dino Parc (detalii aici). Alex fiind mare pasionat de dinozauri isi dorea sa ajunga si sa vada parcul tematic asa ca era scuza perfecta pentru o excursie la Brasov.

LOCALIZARE: Langa localitatea Rasnov. Pe drumul spre Cetatea Rasnov intalniti la baza o parcare mare si un bazar. De acolo se ia un mic trenulet tras de un tractoras, biletele fiind achizitionate langa bariera care permite accesul trenuletelor fiind insa interzis masinilor. Pretul este 5 lei de persoana. Ca distanta, pana la Dino Parc este cca jumatate din distanta de la baza la Cetatea Rasnov, Dino Parc aflandu-se pe acest drum de acces spre cetate. noi am ales o plimbare fiind vremea frumoasa, chiar daca era inceput de noiembrie 2015.

Dino Parc - autumn

PARCUL: Trenuletul are statie la parc si isi continua drumul spre cetate. Intrarea se face pe baza de cartela iar biletele sunt undeva la 80 lei de familie, dar depinde de varsta copiilor.

De cum intri patrunzi intr-o cladire moderna in care la parter exista magazine cu jucarii cu diverse modele de dinozauri, seturi din plastic cu figurine, oua de dinozaur… si la capat toaletele, iar la etaj un mic muzeu si o sala de proiectie 9D.

Dino Parc - dinasour

Apoi se iese in parc. Prima zona de acces iare o zona de aventura,  un lac cu mulaje mari reprezentand rechini preistorici, locuri de joaca pentru copii,. Urcand o mica panta, caci parcul este localizat in padure, dai de dinozauri, in marime naturala, perfect realizate de zici ca sunt vii. Doi dinozauti misca si aveti si un mic vulcan …

Va dati seama ca Alex era in extaz si alerga de la un exponat la altul pentru a-l savura.

Dino Parc - dinasours

Iar ziua am incheiat-o cu o cina la Cheile Gradistei unde ne intoarcem intotdeauna cu placere cand suntem in zona.

Dino Parc - cheile gradistei

Pentru copii este foarte frumos, impresionant, merita vizitat… Daca sunteti in zona, o vizita la Castelul Bran (vezi impresii aici) sau Peles sunt obiective ce nu trebuie ratate.